Till salu – Smakfullt hus med pool och sjöutsikt i “gated community”

Detta smakfullt renoverade hus med pool och sjöutsikt i söder, är beläget i VillageWalk i Palmer Ranch i södra Sarasota. Med ca 180 kvm boyta 3 sovrum, 3 badrum samt arbetsrum/TV-rum, finns det plats för både familj och gästande vänner. Huset, som är byggt 2003, har ett helt nyrenoverat kök med granitbänkskivor och rostfria köksmaskiner, inklusive en vinkyl. Lättskötta ljusa kakelgolv överallt utom i master-sovrummet och ett av gästrummen, där det är ljusa heltäckningsmattor. Vardagsrummet, som är öppet mot kök och matplats, har högt i tak (12 fot) och en inbyggd bokhyllevägg med glashyllor och infällda spotlights. Den privata poolen nås genom de många skjutdörrarna som löper längs hela den södra sidan av huset. Öppna upp och låt känslan av “ute/inne” smälta samman. Den sol- och eluppvärmda poolen har en ny poolvärmare med helautomatisk fjärrkontroll för pool och bubbelpool. Pooldäcket erbjuder plats för såväl soldyrkare, lekar och bad, som sittplatser och matplats i skuggan. Huset har just fått en ny luftkonditionering installerad, och tvättstugan har tvättmaskin och torktumlare från 2016.

Trevliga VillageWalk är en sk. ”gated community” med bemannad gate/security och service avsett enbart för de boende i området. Här finns ett stort klubbhus, två poolområden, tennisbanor, fitness, kafe´, frisör, postkontor och bensinstation. Området erbjuder också kilometervis med cykelbanor runt de många sjöarna inom området.  Shopping, restauranger och de kritvita stränderna på Siesta Key finns inom enkelt räckhåll.  Begärt pris: 499,500 USD.

För mer information om detta objekt, eller andra objekt i Sarasota-området, kontakta oss!

Varma och soliga hälsningar,

Per & Helena

Per & Helena Nordstrom
941-228-7356Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.