Eget hus på golfbana i Florida!

Ett eget hus vid golfbanan är något som många drömmer om!
I sydvästra Florida finns många av USAs bästa golfbanor och varma och solsäkra Florida erbjuder fantastiska förutsättningar för spel året runt.

Vi har nöjet att just nu erbjuda två fina hus som ligger i två mycket trevliga Golf & Country klubbar. Det ena huset ligger längs 4:e fairway på The Tributary Curse i River Strand Golf och Country Club i Bradenton, strax norr om Sarasota. Ett fantastiskt fint område med som vuxit fram under se senaste 5 åren.  Nybyggt, mycket välskött och påkostat. Området är ”gated” och har dygnet runt ”security”. Medlemskapet i klubben som ingår när man köper ett hus innehåller förutom 27 håls förstklassig golf, också 8 Har Tru tennis banor, ett imponerande poolområde i ”resort-klass”, ett fitness center och ett 3500 m2 stort klubbhus med full service restaurang, bar och grill room mm.

Det andra huset är en golf-villa i Stoneybrook Golf & Country Club i Sarasota. En väl etablerad och mycket populär ”golf-community”,  bara ca 10 minuter från Siesta Key Beach som nyligen utnämndes till USAs bästa strand. Golfbanan,  designad av Arthur Hills, är utmanande och trevlig. Området som är ”gated” erbjuder också tennis, ett komplett fitness center, gång och cykelstigar och ett nyrenoverat klubbhus med flera restauranger och barer. Även här ingår medlemskap i klubben när man köper en fastighet i området.

Uthyrning
Många har inte möjlighet att använda sitt hus året runt och vill passa på att hyra ut och på det sättet låta intäkterna täcka kostnader för drift, skatt och försäkring. Både River Strand och Stoneybrook har generösa uthyrningsregler och uthyrning är tillåtet upp till 12 ggr/år. Klubbarna tillåter också att man tillfälligt transfererar medlemskapet till hyresgästen, något som många golfklubbar inte skulle tillåta.

Verkar detta intressant? Slå gärna en signal så kan vi berätta mer. Eller använd vår sökmotor på  www.teamnordstrom.com för stt själv söka bland de över 10000 hus och lägenheter som är till salu i denna del av Florida. Kontakta sen oss om du vill ha mer information om något av objekten.


Varma & soliga hälsningar!

Per & Helena Nordström – TEAM NORDSTROM, svensktalande fastighetsmäklare
Sales associates Premier Sotheby´s International Realty, Sarasota, FL

 

Per & Helena Nordstrom
941-228-7356Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.