Vi rekommenderar varmt TEAM NORDSTROM!

När vi under vintern 2012/2013 var på semester i Florida tog vi beslutet att försöka skaffa en condo i Sarasota. Via internet hittade vi till vår lycka Per & Helena Nordström, svenska mäklare verksamma i  just Sarasota vilka vi tog kontakt med under vår vistelse där. Tillbaka i Sverige fortsatte arbetet med att hitta en condo vi kunde tänka oss.
Per & Helena gjorde ett jättejobb med att åka och titta på lämpliga objekt, ge omdömen samt ta extra bilder som dom mailade till oss.
När vi väl hittat en condo vi var nöjda med inleddes den för oss svenskar annorlunda och besvärliga köpprocessen.
Per & Helena guidade oss igenom hela processen och vi kunde genomföra hela köpet utan att behöva åka över till Florida. T.o.m skriva under dokument via internet vilket imponerade på oss.

Har ni funderingar på att köpa en “vinter-oas” i Sarasota med omgivningar kan jag varmt rekommendera Per och Helena Nordström.Dom ställer upp för att göra det så enkelt som möjligt för oss svenskar att ta oss igenom alla dokument m.m som ska hanteras. Dessutom är det mycket värt att kunna “bolla” problemen på det egna språket.

Roger & Nanette Stenholm – April 2013

 

Per & Helena Nordstrom
941-228-7356Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.